Apotheek Beaujean Centrum

Aanbod

Dermatologie - Cosmetica

Terug
Huidverzorgingsproducten, de naam zegt het al, verzorgen de huid. Er zijn speciale huidverzorgingsproducten voor hand, lichaam en gezicht. Een huidverzorgingsproduct is vaak afgestemd op het huidtype waarvoor het bedoeld is, bijvoorbeeld voor de droge, normale of gemengde huid.

We gebruiken verzorgingsproducten omdat ze de huid soepel houden, bijdragen aan het herstellend vermogen van de huid en haar beschermen tegen weersinvloeden, water en UV-straling. Verzorgingsproducten onderhouden het natuurlijke vetlaagje op de huid en regelen de zuurgraad. 

Apotheek Beaujean CENTRUM biedt u een ruim aanbod: waaronder  de klassiekers: La Roche Posey, Louis Widmer, Vichy en Avene. Daarnaast hebben we ook voor natuurlijke producten geopteerd. Namelijk de Apivita-verzorgingsproducten, zijn samengesteld uit 83-100% natuurlijke ingrediënten en bevatten geen siliconen, parabenen, minerale oliën, propyleenglycol, polycyclische muskus, nitromuskus of ftalaten. Verder hebben we nog Nuxe en Aurea cosmetica met Aloe Vera in ons gamma natuur cosmetica.

Heb je vragen of nood aan advies?

Wij ontvangen u graag in onze apotheek.
Apotheek Beaujean Centum
Ninoofsesteenweg 30
1500 Halle